«Μηχ-Μηχ»: Εκτροπή αυτοκινήτου στο ύψος της Χαλυβουργίας

Με οδηγό 22χρονο φοιτητή που έφυγε από το πάρτι στο Πεδίον Άρεως

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στις 8.30 σήμερα το πρωί, στο ύψος της Χαλυβουργίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε 22χρονος φοιτητής που επέστρεφε από το πάρτι «Μηχ-Μηχ» που έγινε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είχε κατεύθυνση προς Λάρισα, εξετράπη δεξιά της πορείας του και έπεσε στην μπαριέρα στην άκρη του δρόμου.
Ο νεαρός, που ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και η συσκευή έδειξε 0,90 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον Αγ. Γεώργιο Φερών , από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη ημεδαπός 24 ετών, διότι συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών (εκτροπή αριστερά και πρόσκρουση σε μεταλλικό κιγκλίδωμα ασφαλείας), διαπιστώθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος, που όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου στο δείγμα εκπνεούμενου αέρα, τελούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,89 mg/lt εκπνεούμενου αέρα κατά την πρώτη εξέταση και σε ποσοστό 0,79 mg/lt εκπνεούμενου αέρα κατά τη δεύτερη εξέταση.
Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.