«Ελεύθερη Πατρίδα»: Μεγάλη επιτυχία εκδήλωσης στο Βελεστίνο

«Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου» σύμφωνα με τους διοργανωτές, «για να φιλοξενήσει το πλήθος που κατέκλυσε το χώρο χθες Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, για να ακούσει τις προτάσεις της «Ελεύθερη Πατρίδας» για έξοδο από την σημερινή πολύπλευρη κρίση και να συναντήσει τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «τέτοια πετυχημένη εκδήλωση δεν ξανάγινε», ήσαν τα λόγια των συμπατριωτών του εθνομάρτυρα Ρήγα Φεραίου. «Ακούσαμε αλήθειες για την κατάσταση στη χώρα και λύσεις που μας ικανοποίησαν απόλυτα. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!».

Τα λόγια αυτά είναι ενδεικτικά της πραγματικής πλέον ανάγκης, στις επερχόμενες εκλογές, το υπάρχον επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό να λάβει την απάντηση που του αρμόζει. Η προσέλευση ατόμων όλων των ηλικιών, η εξαιρετική παρουσίαση των θεμάτων από όλους τους ομιλητές (Βασιλειάδης Νικόλαος – Πρόεδρος, Ταμουρίδης Νικόλαος – Αντιπρόεδρος, Δρακωνάκης Ιωάννης – Γεν. Γραμματέας), ο παλμός που επεκράτησε και η εγγραφή νέων μελών ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την σταδιακά ανερχόμενη δυναμική αντίδρασης στην σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή της Ελλάδος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος Κατηνιώτης Βασίλειος, ενώ ο τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευθύμιος Κουραβέλας άνοιξε την εκδήλωση με καλωσόρισμα και χαιρετισμό.

Το Βελεστίνο δείχνει το δρόμο για την συνέχεια του αγώνα. Προχωράμε με συγκέντρωση-ομιλία στην Αλεξανδρούπολη στις 16 Δεκεμβρίου!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.