«Ένα καράβι γεμάτο όνειρα»

Μουσικοκινητική παράσταση απ΄ το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Πορταριάς

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Πορταριάς της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, που αποτελεί συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 θα παρουσιάσει τη μουσικοκινητική παράσταση «Ένα καράβι γεμάτο όνειρα» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη.

Στην παράσταση συμμετέχει το παιδικό τμήμα της Βολιώτικης Χορωδίας με την καθοδήγηση της μαέστρου Στάσας Τζάλα και τη συνοδεία της Εύης Κανελλοπούλου στο πιάνο. Τι πρόκειται να συμβεί άραγε μέσα σε ένα καράβι όπου ταξιδεύουν παιδιά από διαφορετικές χώρες; Το καράβι της φιλίας και της συμφιλίωσης είναι έτοιμο για το ωραιότερο ταξίδι, με έναν τολμηρό καπετάνιο που ακούει και σέβεται τις επιθυμίες των παιδιών. Βίρα τις άγκυρες, με πυξίδα τις ελπίδες και τα χαμόγελα των μικρών επιβατών και η συνέχεια στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 19:30 μ.μ.

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του φεστιβάλ παιδικής τέχνης «Zoome στα ΚΔΑΠ» που διοργανώνει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με αφορμή τη λήξη του χειμερινού προγράμματος των εργαστηρίων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ και με στόχο των εκδηλώσεων αυτών την ανάδειξη των δράσεων και των παιδαγωγικών διαδικασιών που εφαρμόζονται στις δομές αυτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.