Ένας Αλμυριώτης πρόεδρος στο τμήμα Έρευνας του Παιδικού Ογκολογικού Νοσοκομείου St. Jude Memphis

Στο Μέμφις των Ηνωμένων Πολιτείων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Ζώγας ο οποίος επισκέφθηκε έναν παλιό του συμμαθητή, ο οποίος διακρίνεται στον χώρο της παιδικής ογκολογίας. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Καλοδήμο, από τη Σούρπη, που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Ζώγας  κατέχει τη θέση του προέδρου στο Τμήμα Έρευνας στο Παιδικό Ογκολογικό Νοσοκομείο St. Jude Memphis.

Ο κ. Ζώγας ξεναγήθηκε στους χώρους των εργαστηρίων και όχι μόνο από τον παλιό του φίλο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πορεία του κ. Καλοδήμου, που ξεκίνησε από την Σούρπη και διακρίθηκε στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση του κ. Ζώγα

«Η σημερινή επίσκεψη ήταν ξεχωριστή για αρκετούς λόγους…και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας…ήταν στο παιδικό ογκολογικό Νοσοκομείο St. Jude Memphis…όπου στο τμήμα έρευνας του St. Jude  την έδρα του Προέδρου κατέχει ένας δικός μας άνθρωπος…προερχόμενος από ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο, όπου μετέπειτα διαπρέπει στο εξωτερικό….η ξενάγηση πολύ ενδιαφέρουσα ….τα συμπεράσματα πολλά…σώζουν παιδικές ψυχές …πρωτεύουν  σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεχίζουν με αμείωτη καθημερινή ένταση για να προλάβουν να βοηθήσουν παιδιά ανά τον κόσμο…όλοι τους εκεί, χαμογελαστοί και με πολύ θετική ενέργεια….σε ευχαριστώ Φίλε μου για την υπέροχη “συνάντηση ” …keep going  Charalampos Babis Kalodimos …..».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.