Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους επιχειρηματίες του τουρισμού στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Δύο απογεύματα διάδρασης, πληροφόρησης και ενημέρωσης, ενόψει και της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου στη Μαγνησία, πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρας 16 και της Τετάρτης 18 Μαΐου ο Τουριστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη Πηλίου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Σαρούκος, Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού (Διεύθυνση Τουρισμού – ΠΥΤ – Θεσσαλίας).

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών αυτών εκδηλώσεων θα αναπτυχθούν θέματα  που άπτονται ζητημάτων προβολής  μιας τουριστικής επιχείρησης, θεμάτων διαχείρισης πελατών καθώς και ευρύτερα ζητήματα τουριστικής νομοθεσίας, ως χρήσιμα εργαλεία για κάθε τουριστική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ο κ. Νικόλαος Σαρούκος

Παράλληλα θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν ελεύθερα θέματα που θα ανακύψουν από το κοινό, στα πλαίσια πολύπλευρης συζήτησης και προβληματισμού γύρω από ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείου “Kenta Beach” (πρώην “Σοφοκλής”) στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και από ώρες 18:00 έως 21:00, ενώ η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.