Επερώτηση Λοβέρδου για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, ανακοινώνεται ότι ο υπεύθυνος Βουλευτής για το Νομό Μαγνησίας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, προέβη στην παρακάτω ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Π. Σκουρλέτη και την έθεσε επίσης, υπ’ όψη του αναπληρωτή υπουργού κ. Ν. Τόσκα.
Όπως αναφέρει, με πρόσφατη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού, ουσιαστικά, καταργήθηκε, από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας« Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και μετονομάστηκε σε Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα.
«Η συγκεκριμένη αλλαγή φυσικού αντικειμένου και προτεραιοτήτων, όπως με ενημερώνουν, εμπεριέχει πολλαπλούς κινδύνους για την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία της περιφέρειας του Δήμου Αλμυρού, όπως κατήγγειλε και με την με αριθμ. 12/06-04-2017 επιστολή της, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας», τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ερωτά αν ο υπουργός προτίθεται να ανακαλέσει την αναδιάρθρωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού και να εξετάσει τη δυνατότητα ίδρυσης Πυροσβεστικού Κλιμακίου, με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στο τμήμα της Εθνικής Οδού που εκμεταλλεύεται η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», με ποιο τρόπο θα καλύψει το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργείται στην πόλη του Αλμυρού από την κατάργηση του Π.Κ Αλμυρού, με ποιο τρόπο θα καλυφθεί η επιχειρησιακή επάρκεια του μεγαλύτερου τομέα του Ν. Μαγνησίας που ενεργούσε το καταργηθέν Π.Κ Αλμυρού και ποιες προβλέψεις έχουν γίνει για τις επιχειρησιακές ανάγκες του νέου Π.Κ Δρυμώνα και τη στελεχική του επάρκεια απέναντι στις αυξημένες ανάγκες που δημιουργούνται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.