Επίσκεψη των εφέδρων αξιωματικών Μαγνησίας στον ναύσταθμο Σαλαμίνας

Πραγματοποιήθηκε στις 17/4/2024 επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Η επίσκεψη είχε οργανωθεί μήνες πριν με κάθε λεπτομέρεια μεταξύ του ΣΕΑΝ και του ΓΕΝ.
Τα μέλη του ΣΕΑΝ στις 5 τα ξημερώματα έφτασαν στο Πέραμα όπου με ferry boat πέρασαν στην Σαλαμίνα με πρώτο σταθμό της επίσκεψης το Υποβρύχιο Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ. Τους υποδέχτηκε ο Ύπαρχος και το πλήρωμα του Υ/Β, τους μίλησε για τις δυνατότητες του υποβρυχίου και τους ξενάγησε στους χώρους του.
Τα μέλη του ΣΕΑΝ επισκέφθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του αρχηγείου στόλου Αντιπλοιάρχου κ. Πάνου Ανδρέα ΠΝ , ο οποίος εκ μέρους του Διοικητή του Ναυστάθμου τους παρέδωσε ως δώρο μια γκραβούρα ζωγραφιά πλοιαρίου. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ τον ευχαρίστησε για την έκπληξη, καθώς και την άψογη υποδοχή και φιλοξενία στα μέλη του Συνδέσμου μας και απένειμε πλακέτα με τον θυρεό του Συνδέσμου να την παραδώσει στον διοικητή του Ναυστάθμου.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην Φρεγάτα Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, όπου τους έφεδρους αξιωματικούς υποδέχτηκαν ο Ύπαρχος και το πλήρωμα της Φρεγάτας και τους ξενάγησαν στους χώρους της. Ο Ύπαρχος ενημέρωσε για την αποστολή της Φρεγάτας, παρέδωσε τον θυρεό του πλοίου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τον θυρεό του ΣΕΑ Ν. Μαγνησίας.
Σειρά είχε το αρματαγωγό Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ όπου τους έφεδρους υποδέχτηκε ο Ύπαρχος και το πλήρωμα και τους ξενάγησε σε όλα τα επίπεδα του πλοίου και μας ενημέρωσε για την αποστολή και το έργο που διατελούν.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τον το ΓΕΝ, τον Διοικητή και το Επιτελείο του Ναυστάθμου Σαλαμίνας για την άψογη προετοιμασία της επίσκεψης και φιλοξενίας, τον Αρχιεπιστολέα του Ναυστάθμου Αρχιπλοίαρχο κ. Φιλίνη Δημήτριο ΠΝ, τον Αντιπλοίαρχο κ. Πάνου Ανδρέα ΠΝ, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, τους Κυβερνήτες και Υπάρχους και τα πληρώματα των Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ, Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν επίσης και στην Σημαιοφόρο κα Σαλάππα Πανωραία για την άψογη συνεργασία και προετοιμασία της επίσκεψης και το ενδιαφέρον της για την επίσκεψη μέχρι και την επιστροφή τους στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.