Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκαν τρεις γυναίκες στον Αλμυρό!

Στις δύο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο η τρίτη

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκαν σήμερα το πρωί τρεις γυναίκες, στην περιοχή πίσω από το ΚΤΕΛ Αλμυρού. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, στις δύο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η τρίτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αρκετά δαγκώματα στα χέρια και στα πόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 7.20 το πρωί στο Κ.Υ. Αλμυρού πήγε μια γυναίκα με δάγκωμα στο πόδι και λίγο αργότερα μια δεύτερη επίσης με δάγκωμα. Και στις δύο περιπτώσεις έγινε καθαρισμός, παροχή πρώτων βοηθειών και αφού δόθηκαν οδηγίες αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Για την περίπτωση της τρίτης γυναίκας, που έφρασε στο Κ.Υ. στις 7.40 το πρωί, με τη συνδρομή εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αλμυρού. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε αρκετά δαγκώματα σκύλων στα πόδια και στα χέρια, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Επειδή το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αλμυρού βρισκόταν σε διακομιδή άλλου περιστατικού, άλλο ασθενοφόρο ξεκίνησε από Βόλο και μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο, για να νοσηλευτεί.

Κάτοικοι του Αλμυρού καταγγέλλουν ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλο, κάτι που δείχνει ο τραυματισμός των τριών γυναικών και ζητούν από τον Δήμο, που είναι η αρμόδια αρχή να πάρει μέτρα, γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.