Επιτυχίες για τον Απρίλιο από την Αστυνομία στη Μαγνησία

Συνελήφθη ο ληστής των σούπερ μάρκετ και εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών ρομά

Επιτυχίες καταγράφηκαν στο ενεργητικό της Αστυνομία στη Μαγνησία τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό, καθώς συνελήφθη ο ληστής δύο σούπερ μάρκετ αι συνελήφθησαν έξι ρομά που κατηγορούνται για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στον οικισμό Νεάπολης και έθαβαν τα ναρκωτικά σε χωματερή κοντά στις παράγκες που διέμεναν.

Στη διάρκεια του Απριλίου, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας συνελήφθησαν 419 άτομα (ένα για ληστεία, 75 για ναρκωτικά, 25 για κλοπές και διαρρήξεις κλπ.) και εξιχνιάστηκαν ενδεικτικά 59 υποθέσεις ναρκωτικών, 25 υποθέσεις περί όπλων, τέσσερις ληστείες, 45 κλοπές και διαρρήξεις και 12 υποθέσεις απάτης.
Τον περασμένο μήνα κατασχέθηκαν 696 γραμ. κάνναβης, 138 γραμ. ηρωίνης, 201 γραμ. κοκαΐνης, 7 δενδρύλλια κάνναβης, 161 ναρκωτικά χάπια ποσό 20.712 €, 4 πιστόλια, 5 περίστροφα, 5 κυνηγετικά όπλα και 150 φυσίγγια, 23 μαχαίρια, 2.300 κροτίδες, 109 βεγγαλικά, 120 καπνογόνα κλπ.

Τον περασμένο μήνα από την Αστυνομία:
ii) Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Βόλου.
iii) Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διαμεσολάβηση για την ανεύρεση αγοραστών για αρχαία αντικείμενα, την εκτίμηση αυτών, την πραγματοποίηση ανασκαφών, καθώς και για την ανεύρεση αγοραστών για πώληση έργων τέχνης, στην ελληνική επικράτεια, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ένας Βολιώτης.
Στις σημαντικές υποθέσεις του μήνα για τη Μαγνησία:
• 06-04-2022: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ληστείας, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε σούπερ μάρκετ και περίπτερο στο Βόλο με δράστη έναν 62χρονο που προφυλακίστηκε.
• 18-04-2022: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.
Τέλος, από τις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας, ανευρέθηκαν συνολικά 18 οχήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.