«Κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα 52χρονος ενώ ακουμπούσε σε μηχάνημα!

Τελευταίο μεροκάματο για εργάτη σε συνεργείο ασφαλτόστρωσης

Νεκρός έπεσε σήμερα το πρωί, εργάτης αναδόχου που έκανε εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο 304 ΠΕΒ – Καναλίων, ένας 52χρονος εργάτης, που «κεραυνοβολήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ακουμπούσε σε μηχάνημα φίνισερ (που στρώνει το ασφαλτόμιγμα στο δρόμο), σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του.

Ο άτυχος Γεώργιος Γιάτσος, φαίνεται ότι για άγνωστο λόγο χτυπήθηκε θανάσιμα από το ρεύμα, τη στιγμή που ακουμπούσε στο μηχάνημα ασφαλτόστρωσης του αναδόχου, που εκτελούσε το έργο για λογαριασμό της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, με πιθανότερο ενδεχόμενο το μηχάνημα να ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
Το εργατικό δυστύχημα έγινε στις 10 το πρωί και ο άτυχος εργαζόμενος σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ συνάδελφοι του ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, λόγω βλάβης του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, στο σημείο των εργασιών πήγε ασθενοφόρο από το Βόλο, που τον μετέφερε χωρίς αισθήσεις στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος εργάτης ήταν άγαμος και ήταν κάτοικος – εν ζωή – Βόλου.
Το συνεργείο του εργολάβου αποχώρησε από το σημείο, ενώ τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Συλλυπητήριο μήνυμα
Σε συλλυπητήριο μήνυμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας – Β. Σποράδων, αναφέρεται ότι «εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Γεωργίου Γιάτσιου. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».
Το μήνυμα υπογράφουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η αντιθπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.