Έξι εργάτες στο Δήμο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο για το μήνα Αύγουστο 2017, συνολικού αριθμού έξι ατόμων, προκειμένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά με την απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου.
Πρόκειται για ειδικότητες Υ.Ε. Εργατικού και Τεχνικού Προσωπικού, για τους οποίους δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αίτηση (παραλαβή από το Δήμο) 2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2422350217 & 2422 350259). Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν μέσα σε προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, μέχρι τις 18/8/2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.