Ευχαριστίες Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου για τη δωρεά εξοπλισμού σε σχολεία

υποτ..Στην Υφυπουργό Παιδείας Ζ. Μακρή και στις εκδόσεις Διόπτρα
Σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την ενίσχυσητου εκπαιδευτικού έργου και την εμβάθυνση των ψηφιακών δυνατοτήτων μαθητών και μαθητριών, δώρισαν οι εκδόσεις Διόπτρα σε σχολεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, να συμβάλει ως γέφυρα επικοινωνίας στην υλοποίηση της δωρεάς.
«Αναγνωρίζοντας την αξία της τεχνολογίας στη σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάγκη υποστήριξηςμαθητών και μαθητριών στη διαδικασία του ψηφιακού εγγραμματισμού, κινηθήκαμε σε δρόμους συνεργασίας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά», αναφέρει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου με αφορμή την εκδήλωση παραλαβής της δωρεάς σε σχολεία του Δήμου.
Οι μαθήτριές μας, οι μαθητές μας, μελλοντικοί πολίτες μιας ψηφιακής κοινότητας, έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αξιόλογο εκπαιδευτικό δυναμικό και την διαρκή υποστήριξη του Δήμου στη λειτουργία – συντήρηση των διδακτηρίων.
Με κορυφαία προτεραιότητα την ποιότητα της εκπαίδευσης ως παράγοντα της κοινωνικής συνοχής, αναζητούμε λύσεις στις ανάγκες της εκπαιδευτικής πραγματικότητας και η πρωτοβουλία της κας Μακρή και των εκδόσεων Διόπτρα, υπογραμμίζει την αξία της αλληλεγγύης και την κοινωνικής υπευθυνότητας.
Τους ευχαριστούμε και για το δυνατό μήνυμα υποστήριξης που στέλνει ευρύτερα η πρωτοβουλία τους, σε μια περίοδο πολλών προκλήσεων και δυσκολιών.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.