Βολιώτης επιτέθηκε στους γονείς του

Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, θα εκτίσει τρεις μήνες από την ποινή του

Στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα περάσει το επόμενο διάστημα ένας 48χρονος Βολιώτης, ο οποίος απείλησε τον ηλικιωμένο πατέρα του και έσπρωξε τη μητέρα του, στη διάρκεια επεισοδίου τη Μ. Δευτέρα στο σπίτι όπου διαμένουν.

Το επεισόδιο έγινε προχθές, στο σπίτι που μένει η οικογένεια στην συνοικία Αγ. Παρασκευής στον Βόλο, όταν ο κατηγορούμενος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έπαθε κρίση, απείλησε τον 75χρονο πατέρα του και έσπρωξε τη μητέρα του. Ο ηλικιωμένος φοβήθηκε από τη συμπεριφορά του γιου του και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, φοβούμενος για τα χειρότερα . Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας μετέφεραν τον 48χρονο για ακούσια νοσηλεία στο Νοσοκομείο, όπου τον εξέτασαν ψυχίατροι, που έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας, στη συνέχεια κρατήθηκε και χθες μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε ως μάρτυρας ότι ο γιος του αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, πότε παίρνει φάρμακα και είναι καλά και πότε όχι, με αποτέλεσμα να είναι σε υπερένταση, να παθαίνει κρίσεις και να δημιουργεί επεισόδια.

Ο κατηγορούμενος ήταν σε κακή κατάσταση και παραδέχτηκε το επεισόδιο που είχε με τους γονείς του.
Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών, από την οποία θα εκτίσει τους τρεις μήνες και θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.