Γέμισαν με φόλες το Νεοχώρι- Έκκληση της Ζωοφιλικής Αδέσποτων Πηλίου για καταγγελίες στην Αστυνομία

Ο πρόεδρος της Ζωοφιλικής Αδέσποτων Πηλίου κ. Νίκος Κλεφτοδήμος προ ημερών έκανε γνωστή την είδηση πως έξι σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλες που έβαλαν στο Νεοχώρι άγνωστοι. Η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά από όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να απευθυνθούν στην Αστυνομία, επισημαίνοντας πως ο δράστης ή οι δράστες αυτής της δολοφονίας των αδέσποτων βρίσκονται εκεί έξω, ελεύθεροι και εφόσον λειτούργησαν με τέτοιο τρόπο σε ζώα, με ευκολία και χωρίς δισταγμό μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε ανθρώπους.

Ειδικότερα, η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου επισημαίνει πως “Ένα αποτρόπαιο πολλαπλό έγκλημα διαπράχθηκε στο Νεοχώρι, στο Ν.Πήλιο.

Το πρωί της Τετάρτης, 16 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν νεκρά έξι φιλήσυχα σκυλιά (τα δυο δεσποζόμενα) και ένα προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή η κτηνίατρος Β. Πετίδου.

Ο/Η εγκληματίας ξαναχτύπησε. Μετά τις φόλες του Οκτωβρίου και τον θάνατο δύο σκύλων, επανήλθε με πολύ ισχυρή δόση δηλητηρίου και σκόρπισε φρικτό θάνατο σε ανυπεράσπιστα ζώα, που το μόνο που ενοχλούσαν ήταν τον άρρωστο ψυχισμό του.

Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες του. Φτάνει κάποιος να προσέξει την έκφραση στο πρόσωπο των νεκρών ζώων για να καταλάβει το μαρτύριο που πέρασαν πριν καταλήξουν.

Ένα θέλουμε να πούμε: Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και είναι επικίνδυνοι για όλους μας. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι όποιος λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί με ευκολία και χωρίς δισταγμό να στραφεί ενάντια στους συνανθρώπους του, χωρίς ενδοιασμούς, για ασήμαντους λόγους.

Για αυτό κάνουμε μια ΕΚΚΛΗΣΗ:

Συνεργαστείτε με την Αστυνομία. Δε χρειάζονται αποδείξεις. Και οι ενδείξεις ή οι υποψίες μπορούν να βοηθήσουν. Αν γνωρίζετε κάτι, μη διστάσετε. Κάντε καταγγελία. Πληροφορήστε την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο Νόμος 4830/2021 στο άρθρο 25 παρ.2 :”Οι καταγγελίες δύναται να είναι και ανώνυμες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.