Γρ. Ιγγλέσης: «Σε μια μέρα χαράς, έγινε το μοιραίο»

Ο πρόεδρος της «Κενταύρων Όρος» μίλησε για τον χαμό του Π. Αλεξόπουλου

Συγκλονισμένος είναι, όπως όλη η τοπική κοινωνία, ο πρόεδρος της εταιρείας «Κενταύρων Όρος», κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης, από τον ξαφνικό θάνατο του Βολιώτη δικηγόρου, Παναγιώτη Αλεξόπουλου, προχθές στο Χιονοδρομικό Κέντρο, την ώρα που έκανε σκι. Ο κ. Ιγγλέσης βρισκόταν εκεί όταν έγινε το περιστατικό, ενώ ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκαν.
Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, περιγράφει τι έγινε: «Ξαφνικά λαμβάνω ένα τηλεφώνημα στο οποίο με ενημερώνουν ότι ένας σκιέρ έχει πέσει στη «Φαλκονέρα» και είναι λιπόθυμος. Αμέσως, έτρεξε ο γιατρός με τον απινιδωτή που έχουν στο χιονοδρομικό. Προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», περιγράφει ο κ. Ιγγλέσης.
Στη συνέχεια, όπως ενημέρωσε, η άμεση κινητοποίηση του ασθενοφόρου τον οδήγησε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Έμαθα ότι ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή καρδιάς», αναφέρει ο κ. Ιγγλέσης, και συνεχίζει εξηγώντας ότι την ίδια στιγμή που έπεσε στο χιόνι, έχασε τη ζωή του.
Ο κ. Ιγγλέσης επικαλείται ισχυρισμούς οικείων του αδικοχαμένου δικηγόρου ότι δεν αισθανόταν από το πρωί καλά, έχοντας ενοχλήσεις. «Για έναν καλό σκιέρ, όμως, το χιόνι ήταν ιδανικό. Ο ίδιος ήθελε να κάνει μια κατάβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας έπιασε την καρδιά του και είπε στον φίλο του ότι δεν αισθανόταν καλά, ενώ στη συνέχεια έπεσε κάτω», συνεχίζει την περιγραφή ο κ. Ιγγλέσης.
«Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το χιονοδρομικό κέντρο και τα καταφέραμε, και σε μια μέρα χαράς, έγινε το μοιραίο», εξομολογείται ο ίδιος, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.