Η διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων στο Δ.Σ. Αλμυρού

Το θέμα του αιτήματος κατοίκων Τ.Κ. Πτελεού για τη διαχείριση και φροντίδα αδέσποτων ζώων στο Δήμο Αλμυρού, θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 11 το πρωί.
Το συμβούλιο θα εξειδικεύσει πίστωση για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της ενορίας Αγίου Νικολάου Αλμυρού και θα διαθέσει ποσό για πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού τρέχοντος έτους.

Ακόμη θα λάβει απόφαση επί αιτήματος παραχώρησης της κεντρικής πλατείας Αλμυρού για τη διοργάνωση εκδήλωσης με το φορητό ψηφιακό πλανητάριο και για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, των πολιτών του οικισμού Αγίου Δημητρίου της Τ.Κ. Αχιλλείου.

Επίσης θα εγκρίνει τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης της πράξης «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αλμυρού» και θα λάβει απόφαση για την ένσταση της ΘΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. επί της απόφασης της τεχνικής υπηρεσίας που αφορά στο έργο «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών Κέντρου Αλμυρού».

Τέλος, θα λάβει απόφαση στο αίτημα της Μοτοσικλετιστικής λέσχης ΜΟΤΟ -ΛΕΒ για χορήγηση άδειας διεξαγωγής αγώνων, θα υποβάλει αίτημα για έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Παιδικού Σταθμού Ευξεινούπολης και θα προγραμματίσει εκδηλώσεις της μικτής χορωδίας του Δήμου και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το έτος 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.