Ημερίδα στον Αλμυρό για τη «φέτα»

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας και τον Όμιλο Φίλων Φέτας, διοργανώνει ημερίδα σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 12 μ.μ. στον Αλμυρό, με θέμα: «Οι εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Καναδά και τη Ν. Αφρική, για τη Φέτα».
Οι εργασίες της ημερίδας παρουσία του Υφ. Αγρ. Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη , θα διεξαχθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού και κύριοι ομιλητές θα είναι ο Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΖΕ κ. Γεώργιος Ζέρβας και ο Γεωργοοικονομολόγος κ. Γιώργος Εμμανουήλ, οι οποίοι και θα τοποθετηθούν για τους κινδύνους που διατρέχει το εθνικό μας προϊόν, η ΠΟΠ ΦΕΤΑ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων φορέων κλπ.
Η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις δημοσιογράφων που έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν από όλη την Ελλάδα, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.