Είναι ο Σκιαθίτης φαβορί για νικητής του Survivor;

Ο αγώνας επιβίωσης για τους παίκτες του Survivor συνεχίζεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και στην Ελλάδα συνεχίζονται τα στοιχήματα για τον νικητή. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βγάλει τις αποδόσεις και πλέον έχουμε μια σημαντική διαφοροποίηση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι το απόλυτο φαβορί.

Ο Ντάνος φαίνεται πως παραχωρεί την πρωτιά, στον Κύπριο Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να νικήσει το παιχνίδι. Αυτό ίσως δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη, καθώς είναι συνηθισμένο στα διάφορα τηλεοπτικά παιχνίδια που έχουν ψηφοφορία κοινού ο νικητής να είναι από την Κύπρο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει περάσει στη δεύτερη θέση, επηρεασμένος ίσως από τη διαμάχη του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και την επίθεση που δέχεται από κάποιες γυναίκες των Διάσημων. Βέβαια, ο Ντάνος έχει παρουσιάσει αρκετές μεταβολές από την αρχή του παιχνιδιού έως τώρα, άρα είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Τρίτος φαίνεται να είναι ο Πάνος Αργιαννίδης, ο οποίος έχει καταφέρει να αντιστρέψει το «μίσος» που έδειξε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό απέναντί του.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις αποδόσεις:

stoiximata

Πηγή: zappit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.