Κάλεσμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου στον Βόλο

Σήμερα η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων. Δύο συγκεντρώσεις το απόγευμα

Αγωνιστικό κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις που οργανώνει η εκπαιδευτική κοινότητα, απευθύνει προς τα Σωματεία – μέλη του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου. Η κατάθεση στεφάνων θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία του Βόλου και η συγκέντρωση και πορεία στις 6 το απόγευμα, στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ανακοινώσεις επίσης εξέδωσαν (δημοσιεύονται αναλυτικά στο www.magnesianews.gr) η ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, η N.E. ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος που τονίζουν μεταξύ άλλων, ότι «Η εξέγερση στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973 ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αγωνιστικής συλλογικής δράσης, πηγή έμπνευσης για μια ολόκληρη ζωή». Στη συγκέντρωση και πορεία για τη «17 Νοέμβρη» θα συμμετάσχει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας αλλά και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Κάλεσμα στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου και στη συγκέντρωση της Παρασκευής 17 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα στη Θόλο του Πανεπιστημίου, απευθύνει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στις σχολές, ενώ κάλεσμα απευθύνει και το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα Μαγνησίας, η νεολαία της Λαϊκής Ενότητας, το ΞΕΚΙΝΗΜΑ, όπως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας. Λέμε «όχι» στο διχασμό της κοινωνίας, τονίζει σε μήνυμά της για τη 17 Νοέμβρη η Μ. Χρυσοβελώνη

Σωματεία στην πλατεία Πανεπιστημίου
Στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία Πανεπιστημίου, θα βρεθούν και προσκαλούν, :Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», Ένωση Εργατοϋπαλλήλων, Τύπου-Χάρτου, Σωματείο Καθαριστριών, Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ,Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος, Πολιτικών Συνταξιούχων(Δημοσίου), Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημίου, Θεσσαλίας, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας– Φυτικής Παραγωγής, Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανολόγων – Μηχανικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.