Καθάρισαν την παραλία Παπά Νερό και το λιμανάκι του Αη Γιάννη

Μαθητές, φίλοι και εθελοντές του Γυμνασίου -Λυκείου Τσαγκαράδας

Με μια θερμή ένδειξη συλλογικού πνεύματος, εθελοντές, φίλοι και μαθητές του Αχιλλοπούλειο Γυμνασίου – Λυκείου Τσαγκαράδας συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στη δράση καθαρισμού ακτών που διοργανώθηκε από την iIDEAL (ΜΚΟ) και τον Τουριστικό Και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Πηλίου.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Παπά Νερό και το λιμανάκι του Αγίου Ιωάννη, ήταν ένα συνονθύλευμα ενθουσιασμού και αφοσίωσης, καθώς όλοι οι εθελοντές θυσίασαν το κυριακάτικο πρωινό τους για να συμβάλουν σε αυτό το αξιόλογο έργο.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες και την απερίγραπτη ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους συμμετείχαν και μετέτρεψαν αυτή την προσπάθεια σε θριαμβευτική επιτυχία. Με τη στήριξή τους και τον κόπο τους, οι συμμετέχοντες πήραν την πρωτοβουλία και έκαναν μια σημαντική διαφορά στη διατήρηση της ομορφιάς του παράκτιου περιβάλλοντος και στην απομάκρυνση πλαστικών και σκουπιδιών που έπληξαν την περιοχή από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

“Αυτή η λαμπρή και άξια επιβράβευσης ημέρα αποτελεί απόδειξη της δύναμης που πηγάζει από το συλλογικό πνεύμα και την έμπρακτη συμμετοχή της κοινότητας,” σχολίασε ο Nick Franqy, από την iIDEAL. Ο Αντιδήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νίκος Καμπούρης, εξέφρασε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του για την προσπάθεια που έγινε από όλους όσους συμμετείχαν την ημέρα αυτή.


Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν τοπικοί και όχι μόνο χορηγοί, όπως το Les Hirondelles Travel Agency, Paralos Coffee & Cocktail Bar, Τhe Mart, Sarantιs Group, Εστιατόριο Γαλέος, Ψαροταβέρνα Ποσειδώνας, Food Service Καρακατσάνης, Αρτοποιείο Συράης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.