Κινητοποίηση στα Τρίκαλα από την ΚΕΕΡΦΑ Βόλου

Για να ματαιωθεί προγραμματισμένη εκδήλωση της Χ.Α.

Κινητοποίηση στα Τρίκαλα οργανώνει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή Βόλου, που οργανώνει αποστολή για τα Τρίκαλα, όπου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με ώρα αναχώρησης στις 13.00 από το Δημαρχείο Βόλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καλούν σε φιέστα μίσους με ομιλητή τον υπόδικο “φύρερ” Μιχαλολιάκο, το Σάββατο 11/11 σε ξενοδοχείο στην πόλη των Τρικάλων.
«Αυτή η νέα πρόκληση έρχεται μετά από μια σειρά επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου σε μετανάστες εργάτες στον Ασπρόπυργο και στη Ν. Ιωνία, σε από κοινού επίθεση με τα ΜΑΤ ενάντια σε αντιφασίστες στις 20/09 στο Πέραμα, σε μέλη του σωματείου της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά την Τετάρτη 10/10 κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης και ακόμα και στην ίδια την Ευγενία Κουνιάκη μέλος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής», τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι γειτονιές των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής πρέπει να απομονώσουν τις ναζιστικές συνάξεις της Χ.Α. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο και ανοχή στους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στους απόγονους των SS και των ταγματασφαλιτών. Ο μόνος χώρος που τους αναλογεί είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί όλη την αριστερά και τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές συλλογικότητες να συμμετέχουν στην αποστολή για να δώσουμε μια μαζική απάντηση στην φιέστα των νεοναζί, δίνοντας ραντεβού το Σάββατο στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου, για αναχώρηση για τα Τρίκαλα. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 6974820870 και στο FACEBOOK: ΚΕΕΡΦΑ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.