Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας για τους κυκλικούς κόμβους

Θα αποφασίσει την Δευτέρα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Απόφαση για προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας στον Ισόπεδους Κόμβους Χλόης και Αγριάς, για την κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου», θα αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018. Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποφασίσει την αποδοχή δωρεάς ακινήτου Συλλόγου Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας “Ίωνες”, θέμα που θα εισηγηθεί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ θα οριστεί εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής».
Το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα ασχοληθεί με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για αύξηση ισχύος από 0,5MW σε 938KW της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με πρώτη ύλη απόβλητα ελαιοτριβείων και άλλα γεωργικά υπολείμματα, φερομένης ιδιοκτησίας της NOBILIS PRO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (πρώην ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.), που προτείνεται να εγκατασταθεί στο 2Ο χλμ. Αλμυρού – Σούρπης, του Δήμου Αλμυρού. Το θέμα θα εισηγηθεί ο Γιώργο Καλτσογιάννης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας, Χωρικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Γης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Τέλος, πριν τα θέματα ημερήσιας διάταξης, θα συζητηθεί πρόταση ψηφίσματος κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχει κατατεθεί από την παράταξη «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.