Μαγνησία: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με σταθερά επίπεδα ηλιοφάνειας

Σήμερα σταδιακή εμφάνιση μικρής διάρκειας βροχών

Παραμένουν, σε γενικές γραμμές, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καλός καιρός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με μία μικρή μείωση να παρατηρείται σήμερα Τετάρτη, με την εμφάνιση σποραδικών και κατά τόπους βροχών, όπως ενημερώνει ο Μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή.
Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη, έχουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, καθώς εμφανίζονται τοπικές συννεφιές και κατά τόπους μικρής έκτασης βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 27 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά από το απόγευμα και κατά τις βραδινές ώρες θα εμφανιστούν βοριάδες, οι οποίοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 5 με 6 Μποφόρ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η θερμοκρασία να μειωθεί αρκετά.
Το πρωί της Πέμπτης η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 16 βαθμούς και μέχρι το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. «Μια ευχάριστη πτώση της θερμοκρασίας, λόγω της ζέστης που έχουμε βιώσει τις τελευταίες ημέρες», συμπληρώνει ο Μετεωρολόγος.
Από την Παρασκευή όμως, ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία και κυριαρχεί η ηλιοφάνεια, η οποία θα διατηρηθεί και όλο το Σαββατοκύριακο. Λόγω του βοριά, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς στην πόλη του Βόλου. Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο, χωρίς να φτάσει τους 30 βαθμούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 26 έως και τους 29 βαθμούς Κελσίου στον Αλμυρό και την ηπειρωτική Μαγνησία , και τους 27 με 28 βαθμούς στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.