ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 11ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Μαθηματικά + Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2017 σε όλα τα σχολεία πανελλαδικά.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.340 μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά του Ν. Μαγνησίας και η τελετή απονομής των βραβείων και μεταλλίων των επιτυχόντων μαθητών θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11.30 το πρωί στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ.Δημητριάδος (Κ.Καρτάλη & Ανθ. Γαζή). Το θερινό μαθηματικό σχολείο θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο και φέτος στις 26-30 Ιουνίου 2017 και πληροφορίες αναφορικά με αυτό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του παραρτήματος μετά την τελετή απονομής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές/μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους για την επιτυχία τους αυτή. Αναλυτικές πληροφορίες στο site του Παραρτήματος της ΕΜΕ: eme-mag.gr

Οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν καταγράφονται στους επισυναπτόμενους πίνακες που ακολουθούν.

ΤΑΞΗ E΄
1b
2b
3b
4b

ΤΑΞΗ ΣΤ΄
1-

2-

3-

4-