Mε επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

Για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία, ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας & η Επαγγελματική – Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ν.Τ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ), σε συνεργασία με το τμήμα Βιομηχανίας και Ναυτιλίας Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. & Kafkas Institute of Training & Development, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Έξυπνο ρελέ LOGO» & «Ρυθμιστές στροφών», την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στο Forum Conference Center.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στην εκδήλωση εισηγητές ήταν ο κος Κανελλάκης Κωνσταντίνος (Industry & Marine Manager, Business Development & Solutions Department) και ο κος Ποθητός Κωνσταντίνος (Industrial Automation Engineer, Business Development & Solutions Department). Έγινε σχετική παρουσίαση, η οποία αναλύθηκε, αποκωδικοποιήθηκε και επεξηγήθηκε με μια σειρά παραδειγμάτων. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους θέτοντας τα ερωτήματά τους και κάνοντας διάλογο.

Παρόντες στην παρουσίαση μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τόσο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων όσο και της ΕΕΤΕΜ. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Μαουσίδης Σεραφείμ και ο Γραμματέας Οικονομικών της ΕΕΤΕΜ κος Τσακόγιας Σταύρος απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων και ευχαρίστησαν θερμά τους εισηγητές και την ομάδα εκπροσώπησης της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. για την επιτυχή παρουσίαση των θεμάτων και για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ευχαρίστησαν τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων και της ΕΕΤΕΜ για την συμμετοχή τους και δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση περισσότερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία των δύο φορέων του Νομού Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.