Με σταδιακή μεταβολή του καιρού από σήμερα Κυριακή και βροχές που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από τη Δευτέρα θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στη Μαγνησία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μετεωρολόγου κ. Τακούδη. Το φθινοπωρινό σκηνικό φαίνεται πως θα διατηρηθεί και στη διάρκεια της νέας εβδομάδας, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στον καιρό της 28ης Οκτωβρίου, με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο βροχοπτώσεων κατά διαστήματα.
Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Προς το τέλος της ημέρας αναμένονται λίγες βροχές σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας, χωρίς να διαφαίνεται, σύμφωνα με την εκτίμηση του μετεωρολόγου, κάποια ιδιαίτερη επιδείνωση.
Με βροχές ξεκινά η επόμενη εβδομάδα
Πιο φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό από τη Δευτέρα, καθώς η εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει με βροχές και να συνεχιστεί με παρόμοιες καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία εκτιμάται ότι θα διατηρηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα, ενώ οι βροχοπτώσεις θα αποτελέσουν το βασικό χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών.
Όπως εξήγησε ο κ. Τακούδης, ο Βόλος και άλλες περιοχές που βρίσκονται νοτιότερα φαίνεται να ευνοούνται περισσότερο από τη γεωγραφική τους θέση, σε σχέση με την κατανομή των καιρικών φαινομένων.
Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρόγνωση για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, ημέρα της εθνικής επετείου, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που προγραμματίζουν τις εκδηλώσεις και τις μετακινήσεις τους.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πιθανότητα βροχών από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας έως και τις πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου. Στη συνέχεια ενδέχεται να υπάρξει ένα διάστημα χωρίς βροχοπτώσεις, πριν τα φαινόμενα επιστρέψουν από το βράδυ.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, η πρόγνωση θα επικαιροποιείται όσο πλησιάζει η ημερομηνία, καθώς τα δεδομένα για τον καιρό της εθνικής επετείου παραμένουν υπό εξέλιξη.
































