Νασίκας σε Παπαδάμ: « Απόντες κατά τις κρίσιμες στιγμές που βίωσε ο Δήμος μας»

Απάντηση του δημάρχου για τις αιχμές Παπαδάμ περί αδιαφάνειας σε μισθώσεις μηχανημάτων

Τη δική του απάντηση δίνει ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας στις αιχμές που αφήνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Παπαδάμ περί αδιαφάνεια σε μισθώσεις μηχανημάτων έργου ύψους 506.000 ευρώ για τις εργασίες αποκατάστασης τόσο μετά τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2023, όσο και μετά τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Ο κ. Νασίκας στην απάντησή του ρίχνει τα βέλη του κάνοντας λόγο για απόντες στις κρίσιμες στιγμές που βίωσε ο Δήμος, ενώ τονίζει πως ο κ. Παπαδάμ ενημερώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία με πρωτοκολλημένο έγγραφο, ενώ ουδέποτε  δεν επισκέφθηκε την Υπηρεσία για περαιτέρω ερωτήσεις και διευκρινήσεις.

 

Ειδικότερα, η απάντηση του κ. Νασίκα, η οποία αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η εξής: «Λόγω πίεσης που δέχθηκα από εξωτερικούς συνεργάτες -ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργου του Δήμου μας οι οποίοι αισθάνθηκαν ιδιαίτερη ενόχληση, αναρτώ την παρούσα απάντηση σχετικά με τα όσα ανήρτησε  χθες η παράταξη μειοψηφίας, παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής είχε ενημερωθεί από εμένα τον ίδιο προσωπικά και από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημ. Παλληκάρη σχετικά με τα ημερολόγια εργασιών, τα οποία μετρούν δεκάδες σελίδες και ενώ γνωρίζει ότι είναι στη διάθεση του ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

Οι τεχνικές εντυπωσιασμού από τον υπολογιστή και το κινητό μας αρχικά πάντα προκαλούν εντύπωση , όμως να θυμίσω σε όσους γράφουν αναρτήσεις για να εντυπωσιάσουν ότι ήταν Απόντες κατά τις κρίσιμες στιγμές που βίωσε ο Δήμος μας όταν ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ μάνικες και ήμασταν σε άμεση επαφή με τους δημότες προς ενημέρωση και άμεση βοήθεια, ακούγοντας και συνομιλώντας με τους πληγέντες και αναζητώντας λύσεις για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών ενώ ήμαστε, σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους  εξωτερικούς μας συνεργάτες.

Αν και τα ζητήματα του Δήμου μας τρέχουν και ο χρόνος τόσο ο δικός μου όσο  και της  ομάδας πλειοψηφίας είναι πολύτιμος, για την εξυπηρέτηση του τόπου μας, αφιερώνω αυτά τα λίγα λεπτά προς απάντηση των ανωτέρω προς αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή διαστρεβλώσεων, γιατί ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.

Ας μας απαντήσει ο επικεφαλής της μειοψηφίας για ποιο λόγο προέβη στη χθεσινή ανάρτηση του, όταν, ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου του έχει απαντήσει με πρωτοκολλημένο έγγραφο σε αίτηση του, σχετικά με το θέμα που αναφέρει και χαρακτηριστικά τον έχει ενημερώσει ότι  η Υπηρεσία είναι στη διάθεση του για κάθε πληροφορία, την οποία ποτέ δεν αναζήτησε. Καλό είναι να ενημερώνει ορθά την ομάδα του ώστε να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας πέραν από τα αιτήματα που κάνει από το γραφείο του ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Όταν θέλουμε το καλό του τόπου μας προσπαθούμε να έχουμε συνεργασία και όχι να κάνουμε αντιπολίτευση δια των email.

Όσο αφορά δε την διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος του Δήμου μας αποδεικνύουμε ότι μέσα από την  ορθολογική χρήση των οικονομικών μας, μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε έναν νοικοκυρεμένο και  εύρωστο οικονομικά  Δήμο και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση!!!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.