Νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν ξανά στην Κάρλα

Φωτό αρχείου

Νεκρά ψάρια εμφανίστηκαν ξανά το Σάββατο στη λίμνη Κάρλα, μια περίπου εβδομάδα μετά το νέο κρούσμα που αποδιδόταν σε ρύπανση του νερού που μεταφέρθηκε στη λίμνη από τάφρο μεταφοράς νερού, από το Ν. Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για λίγα ψάρια περιοχή Καναλίων, ωστόσο δημιουργήθηκε θόρυβος, λόγω φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά αφορούν τα νεκρά ψάρια της περασμένης εβδομάδας, που ο φορέας δεν μπόρεσε να περισυλλέξει, λόγω των βροχών που έπεσαν.
«Για μας που επισκεπτόμαστε καθημερινά τη λίμνη Κάρλα δεν είναι πρωτόγνωρη εικόνα», αναφέρει σε ανάρτησή του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λουφόπουλος.

Ο ίδιος τονίζει ότι έχει επισημάνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα ζητήματα μόλυνσης στη λίμνη Κάρλα καθώς και τους κινδύνους για τον πληθυσμό της περιοχής και τους ανθρώπους οι οποίοι ψαρεύουν εκεί. «Έχω ζητήσει ακόμη και την τοποθέτηση πινακίδων με τις οποίες θα επισημανθούν οι κίνδυνοι και θα αποτραπεί η αλιεία. Να μην ξεχνάμε ότι, η λίμνη είναι ένα έργο σημαία, για την οποία σε κάθε ευκαιρία η περιφερειακή αρχή πανηγυρίζει και ευλογεί τα γένια της», αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.