Αυτοπυροβολήθηκε για άγνωστο λόγο 52χρονος στο Μετόχι

Έπεσε νεκρός σε διπλανό δωμάτιο όπου κοιμόταν η μητέρα του

Νεκρός έπεσε μετά από πυροβολισμό με την καραμπίνα του στις 4 τα ξημερώματα, ένας 52χρονος άνδρας στο Μετόχι, ενώ βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι με την ηλικιωμένη μητέρα του και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία ή ατύχημα.
Ο Ν. Κ. ηλικίας, φέρεται να πυροβολήθηκε με την καραμπίνα του στην κοιλιακή χώρα και βρήκε ακαριαία τον θάνατο και η μητέρα του που κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο ξύπνησε από τον πυροβολισμό, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέματα και ενημέρωσε το Κ.Υ. Αργαλαστής. Γιατρός που πήγε στο σπίτι, περιορίστηκε να βεβαιώσει τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Ο αυτόχειρας εργαζόταν ως εργάτης, κυρίως σε αγροτικές εργασίες, ήταν διαζευγμένος, και έμενε σε γειτονικό χωριό, ωστόσο χθες, πήγε στο πατρικό του σπίτι στο Μετόχι, για να διανυκτερεύσει με τη μητέρα του, όπου και έγινε το κακό. Στο σπίτι βρισκόταν η καραμπίνα του, που κατείχε νόμιμα και είναι άγνωστο αν αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ή αν έγινε ατύχημα, ενώ περιεργαζόταν το όπλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεγάλη κινητοποίηση και στο σπίτι του θύματος πήγαν ανώτεροι αξιωματικοί, που μετά από πολύωρες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας ή ατυχήματος, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέρμα στη ζωή του, ενώ δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή άλλου είδους.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.