Ο Μαγνησιώτης Πρωτοπρεσβύτερος Απ. Μαλαμούσης στηρίζει πρωτοβουλία στο Μόναχο για την ελληνοβαυαρική φιλία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Δήμος Μονάχου έχει προκηρύξει, ως γνωστό, τον  διαγωνισμό ποδηλατοδρομίας STADTRADELN München που διαρκεί τρεις εβδομάδες, από 19 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου 2023, με σκοπό να προτρέψει τους δημότες Μονάχου να κάνουν χρήση των ποδηλάτων τους τόσο στην καθημερινή επαγγελματική, όσο και στην ιδιωτική τους ζωή.

Με αφορμή την πρόσκληση και το πρόγραμμα ποδηλατοδρομίας STADTRADELN του Δήμου Μονάχου, τα αδέλφια Armin και Robert Vetter (με πατέρα Βαυαρό και μητέρα Ελληνίδα) έλαβαν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν – στα πλαίσια αυτού του προγράμματος – μια ομάδα με τον τίτλο “Isar-Athen-Radler” με σκοπό την προβολή της ελληνοβαυαρικής φιλίας    και καλούν όλους τους Έλληνες και τους βαυαρούς φιλέλληνες να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ποδηλατοδρομίας STADTRADELN του Δήμου Μονάχου, εγγραφόμενοι, όσοι βεβαίως το επιθυμούν, στην ομάδα “Isar-Athen-Radler”.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει ο Πρωτοπρεσβύτερος, Αρχιερατικός Επιτετραμμένος για τις δημόσιες σχέσεις με τη Βαυαρική Πολιτεία, Μαγνησιώτης πατέρας Απόστολος Μαλαμούσης καλώντας με τη σειρά τους όσους ενδιαφέρονται να αγκαλιάσουν τον διαγωνισμό ποδηλατοδρομίας αλλά και να στηρίξουν αυτή την ομάδα φιλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.