O πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών εύχεται Καλή Ανάσταση

Σε μήνυμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος για την Ανάσταση και το Πάσχα αναφέρει «Η κορύφωση του Θείου Δράματος και η ανάσταση του Χριστού στέλνουν διαχρονικά το μήνυμα της ελπίδας. Μέσα από το Θείο Πάθος, διδασκόμαστε την υπομονή το μεγαλείο της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης κι ότι μέσα από κάθε δοκιμασία, στο τέλος έρχεται η λύτρωση.

Όσο δύσκολος κι απαιτητικός κι αν είναι ο δρόμος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος για την επίτευξη των στόχων της, το Φως της Ανάστασης θα υπάρχει πάντα για να μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό και για όσα μας ενώνουν κι ας μην λησμονούμε ότι “οπλισμένοι” με ελπίδα και αισιοδοξία, μπορούμε όχι μόνο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αλλά και να πετύχουμε πάρα πολλά.

Τούτες τις άγιες ημέρες, ας ευχηθούμε, το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, να φθάσει σε όλο τον κόσμο, και η ανθρωπότητα να βρει το δρόμο της ειρήνης, της ευημερίας και της προόδου. Ας είναι αυτή η Ανάσταση για τον καθένα μας ξεχωριστά πηγή δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, εύχεται σε Όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.