Ολοκληρώθηκαν τα έργα στον παραλιακό δρόμο της Σκοπέλου

Στο τέλος τους έφτασαν τα έργα του παραλιακού δρόμου της Σκοπέλου, όπως κάνει γνωστό στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου του νησιού κ. Άγγελος Ξηντάρης.

Στον παραλιακό δρόμο έγινε τοποθέτηση φυσικών κυβόλιθων, δικτύων (ύδρευσης, ηλεκτρισμού, πυρόσβεσης και οπτικών ινών), κάδων μικροαπορριμμάτων, παγκακίων και φωτιστικών σωμάτων. O δρόμος, η πλατεία, τα πεζοδρόμια καθώς και ο διάδρομος ΑΜΕΑ βρίσκονται πλέον στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον κ. Ξηντάρη, το οδόστρωμα είναι κατασκευασμένο από κυβόλιθους και ξεκινά από την διασταύρωση του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου «ΚΟΧΥΛΗ» και τερματίζει στην  πλατεία κάτω από την εκκλησία της Παναγίτσας του Πύργου, το δε πεζοδρόμιο διαχωρίζεται από το δρόμο με ευδιάκριτη μαρμάρινη, λευκή ζώνη μέχρι τη θάλασσα (δεξιά) και στην αριστερή πλευρά από την μαρμάρινη, λευκή ζώνη μέχρι τα σιδερένια κολωνάκια (ή την οικοδομική γραμμή).

Το δημοτικό λιμενικό ταμείο ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι η στάση και η στάθμευση των οχημάτων απαγορεύεται σε όλο τον δρόμο και σε όλο το πεζοδρόμιο (το οποίο αρχίζει από το καφέ – ζαχαροπλαστείο «ΓΚΙΚΑΣ» και τελειώνει κάτω από την εκκλησία της Παναγίτσας του Πύργου), όλο το 24ωρο και για όλο τον χρόνο, εκτός των οχημάτων που έχουν ειδική άδεια.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.