Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Λιμενικού Τμήματος Αγ. Κυριακής Τρικέρων

Ολοκληρώθηκε ο μεταστέγαση της Λιμενικής Αρχής του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Αγίας Κυριακής Τρικέρων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Κώστα Κυράνης.

Η Π.Ο.Λ. και η Ένωση Προσωπικού Κεντρικής Ελλάδος εδώ και αρκετό καιρό ανέδειξαν το ζήτημα τόσο με ανακοινώσεις ,όσο και με συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς αλλά και με παρεμβάσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η ΠΟΛ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελου Κυριαζόπουλου ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικό κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε «σκόπελο» που αποτελούσε τροχοπέδη στην επίλυση του ζητήματος.

«Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Κεντρική Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος ΛΣ Κωνσταντά Βασιλική, τόσο για την εύρεση λύσης αλλά και για τις προσπάθειές της να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους που υπηρετούν στην υπηρεσία της Αγίας Κυριακής Τρικέρων», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Δήλωση του του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελου Κυριαζόπουλου

«Ύστερα από μακροχρόνια προσπάθεια με επαναλαμβανόμενους άγονους διαγωνισμούς ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση της Λιμενικής Αρχής του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Αγίας Κυριακής Τρικέρων, σε συνέχεια εποικοδομητικής συνεργασίας της Διεύθυνσης Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Δημοτικής Κοινότητας Τρικερίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, σε χώρο (πρώην δημοτικό σχολείο) εμβαδού 54 τ.μ. εντός δημοτικού ακινήτου στον οικισμό της Αγίας Κυριακής.

Σημειώνουμε ότι η εν λόγω Λιμενική Αρχή λειτουργούσε επί μακρό σε κτήριο υπό καθεστώς έξωσης.

Με μέριμνα της Δημοτικής Κοινότητας Τρικερίου υλοποιήθηκαν εργασίες επισκευής- συντήρησης των χώρων υγιεινής του νέου ακίνητου ενώ επιπρόσθετα ο Δήμος αναλαμβάνει και τις δαπάνες κοινής ωφέλειας της εν λόγω Λιμενικής Αρχής.

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων και ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικό, για την συμβολή και βοήθειά του προς το Λιμενικό Σώμα και το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.