Ρ. Φεραίος: Ζητά το κτίριο που είχε παραχωρηθεί στον Α.Σ. Καναλίων

Σε ενέργειες για την επανάκτηση της κυριότητας, του δωρηθέντος στο ∆ηµόσιο, ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καναλίων και στεγάζονταν ο Αστυνομικός Σταθμός Καναλίων που καταργήθηκε, προχωρά ο Δήμος Ρ. Φεραίου.
Επισημαίνεται ότι η πρώην Κοινότητα Καναλίων Μαγνησίας, είχε παραχωρήσει δωρεάν στο Ελληνικό Δημόσιο , ένα κοινοτικό οικόπεδο εμβαδού 767,00 τ.µ., εντός των ορίων του οικισμού , µε σκοπό τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Καναλίων. Ο σκοπός της δωρεάς επετεύχθη, κατασκευάστηκε ο Α.Σ. Καναλίων και λειτούργησε μέχρι και πρόσφατα οπότε καταργήθηκε με τις διατάξεις του ΠΔ 7/2017. Ως εκ τούτου η χρήση του συγκεκριμένου ακινήτου έπαυσε αφού δεν στεγάζεται και δεν λειτουργεί σε αυτό ο Αστυνομικός Σταθμός.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την επανάκτηση από τον διάδοχο Δήμο Ρήγα Φεραίου, της κυριότητας του ανωτέρω δωρηθέντος ακινήτου, την μεταγραφή διαπιστωτικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στα οικεία βιβλία του Υποθηκοφυλακείου Βόλου και εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα για τις περαιτέρω ενέργειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.