Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Θα παραδοθούν εξωτερικοί απινιδωτές στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας από τον Δήμο Αλμυρού

Το 6o  Επίσημο Σεμινάριο  Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ))  με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS /AED),  το οποίο θα υλοποιηθεί  στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου από 09:30πμ έως  13:00 από τον Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝΛ, Στρατιωτικό Γιατρό Καρδιολόγο κ. Χαράλαμπο Παρίση και τους εκπαιδευτές του.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα λάβουν το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό από το ERC,  30 μαθητές και 14 εκπαιδευτικοί των σχολείων  της Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμυρού και θα παραδοθούν στους διευθυντές  των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Αλμυρού αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές, από τον Δήμαρχο και τον κ. Χ. Παρίση.

Με αυτόν τον τρόπο επανδρώνονται  όλες οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (AED) διαθέτοντας επιμορφωμένους – πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς και δημιουργείται ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα δίκτυο απινιδωτών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.