Σήμερα απολογείται ο 57χρονος που “μπούκαρε” με πολεμικό όπλο και αεροβόλο σε καφενείο

Κρατούμενος παρέμεινε χθες στην Αστυνομία, ένας 57χρονος άνδρας που συνελήφθη για απειλή και εξύβριση ξημερώματα της Πέμπτης. Ο άνδρας θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Ο 57χρονος κρατώντας, ένα μη λειτουργικό τυφέκιο, όπως αναφέρει η Αστυνομία, μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) ιδιοκτησίας 21χρονου, με τον οποίο φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές, και κρατώντας ένα αεροβόλο πιστόλι (ρέπλικα) και ένα μη λειτουργικό τυφέκιο, τον απείλησε και τον έβρισε μπροστά σε θαμώνες του καταστήματος.
Αν και ο νεαρός δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ο άνδρας που είναι Έλληνας και κάτοικος του χωριού συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οπλοφορία και οπλοκατοχή πολεμικού τυφεκίου, σε βαθμό κακουργήματος.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος είπε ότι πήγε να βρει τον 21χρονο με τον οποίο έχουν διαφορές και αρνήθηκε ότι τον απείλησε και τον έβρισε. Όσον αφορά το τουφέκι, κατέθεσε ότι το αγόρασε από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή σήμερα Παρασκευή και μέχρι τότε κρατήθηκε στην Αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.