Σκιάθος: Ζητούν αναστολή των εργασιών ύδρευσης μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου

Σε αναβρασμό βρίσκονται κάτοικοι, τουρίστες και επαγγελματίες στην περιοχή Πλάκες Σκιάθου, που δεν μπορούν να ησυχάσουν, λόγω των εργασιών ύδρευσης που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζητούν την παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας για να ανασταλούν οι εργασίες μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.

Το έργο ύδρευσης εκτελείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά κάτοικοι και επαγγελματίες τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου οι χιλιάδες επισκέπτες σε μια από τις πολυσύχναστες περιοχές του νησιού να υφίστανται ταλαιπωρία με τον θόρυβο που δημιουργείται από τις εργασίες που γίνονται.

«Όλη αυτή η εικόνα σε ένα από τα γραφικότερα σημεία της Σκιάθου, τις Πλάκες, όπου υπάρχουν αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια και μαγαζιά κάνει ζημιά στο νησί» αναφέρουν περίοικοι, οι οποίοι ζητούν από την Περιφέρεια αν θέλει να στηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί, να δώσει παράταση των εργασιών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου και τα έργα να συνεχιστούν στη συνέχεια.

Ο Δήμος Σκιάθου έχει γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων για το θέμα αυτό, αλλά πρόκειται για έργο αρμοδιότητάς του αλλά της Περιφέρειας και υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για την εκτέλεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.