«Νύχτα Μαγικιά»: Η Σκιάθος γιορτάζει την ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τη συναυλία «Νύχτα Μαγικιά», γιορτάζει ο Δήμος Σκιάθου την Ευρωπαϊκή μέρα μουσικής το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για την πρώτη συναυλία, που συμμετέχουν από κοινού η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, Λαϊκό ορχηστρικό σύνολο αλλά και η νεοσύστατη Δημοτική χορωδία.

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση μιας και τα σύνολα εμφανίζονται ξανά μαζί μετά από σχεδόν 15 χρονιά από την τελευταία τους εμφάνιση και την παύση της λειτουργίας τους.

«Η αγάπη του κόσμου και των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σύνολα του Δήμου είναι αυτό το οποίο μας έφερε στο σημείο να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στο κοινό μια τέτοιου επιπέδου συναυλία συμπληρώνοντάς τα 3 χρόνια λειτουργίας της φιλαρμονικής και το πρώτο εξάμηνο της επανασύστασης της δημοτικής χορωδίας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Τραγούδι
Αγγελική Μαυρογιάννη
Λένα Κουτούμπα
Χαράλαμπος Μανιώτης

Συμμετέχουν
Δημοτική χορωδία
Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Σκιάθου
Λαϊκό ορχηστρικό σύνολο

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Θέμης Σαμαντζής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.