Στη Γεν. Συνέλευση της ΠΟΣΕΗ οι αντιπρόσωποι του ΣΕΗΜ

Το Σάββατο 18 Μαΐου, οι αντιπρόσωποι της ΠΟΣΕΗ από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) παρευρέθηκαν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου. Η μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων Μελών – Επαγγελματικών σωματείων της Ομοσπονδίας υπογράμμισε το ενδιαφέρον και τη σημασία της εκδήλωσης.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΕΗΜ, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε ένας λεπτομερής απολογισμός του έργου της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας τις άμεσες δράσεις που προγραμματίζονται από τη Διοίκηση, καθώς και τις ενέργειες για την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου προς κάθε αρμόδια αρχή και Υπουργείο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Η. δεσμεύτηκε να συνεχίσει ακούραστα τις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών.
Οι Αντιπρόσωποι της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν με προσοχή τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2023. Μετά από τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις που κατατέθηκαν, ο απολογισμός εγκρίθηκε με διευρυμένη πλειοψηφία κατά τη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.