Στην Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΗ ο Σεραφείμ Μαουσίδης και μέλη του ΣΕΗΜ

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, μέλη του  Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας -ΣΕΗΜ-  παραβρέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) που  έλαβε χώρα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Inter Continental Athenaeum Athens .

Το Σάββατο 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στον ίδιο χώρο, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, που συνέπιπτε με τα 70 Χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της. Με αφορμή το γεγονός αυτό, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους επίσημους προσκεκλημένους. Στην Γ.Σ. παρέστη ο πρόεδρος του ΣΕΗ Μαγνησίας, κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, που είναι και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ καθώς και όλοι οι αντιπρόσωποι του ΣΕΗΜ.  Το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε γεύμα στο χώρο του ξενοδοχείου, προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων και συνοδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζική ήταν η συμμετοχή  αντιπροσώπων σωματείων όλης της χώρας, που ενέκριναν, με διευρυμένη  πλειοψηφία, τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2022.  Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έκλεισε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και με το μήνυμα «70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΕΗ … και συνεχίζουμε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.