Στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός

Την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη της Ορθοδοξίας κ.κ. Βαρθολομαίο στον Βόλο τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός .

Ήταν η δεύτερη φορά, μετά από 21 χρόνια, που η Μαγνησία υποδέχθηκε τον Πρωθιεράρχη της Ορθοδοξίας, Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου παρέστη στην επίσημη υποδοχή του Παναγιωτάτου έμπροσθεν του καταστόλιστου και περικαλλούς Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου ο κ. Βαρθολομαίος έγινε αποδέκτης της τιμής και αγάπης του ιερού Κλήρου και του Βολιώτικου λαού, ο οποίος κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κ. Μιτζικός παρέστη και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, όπου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την τελετή.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συμμετείχε και στην εκδήλωση έναρξης της Ναυτικής Εβδομάδας στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, των Αρχών και πλήθους λαού.

Ο Πρωθιεράρχης της Ορθοδοξίας, Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως της «Ναυτικής Εβδομάδος 2023», που διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και φέτος είναι αφιερωμένη στην νήσο Ίμβρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.