Στο Δ.Σ. Αλμυρού η ΜΠΕ επένδυσης ηλεκτροπαραγωγής απόβλητα ελαιοτριβείων

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού έρχεται προς διατύπωση άποψης η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αύξηση ισχύος από 0,5 MW σε 938 ΚW της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με πρώτη ύλη απόβλητα ελαιοτριβείων και άλλα γεωργικά υπολείμματα, που προτείνεται να εγκατασταθεί στο 2ο χιλιόμετρο Αλμυρού – Σούρπης, στο Δήμο Αλμυρού, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) που θα απασχοληθούν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» περιόδου 2016-2017, από το Δήμο Αλμυρού και τον ορισμό αντιτίμου για τη συμμετοχή αθλούμενων στα προγράμματα «Άθληση για όλους», περιόδου 2016 – 2017.

Ακόμη, θα γίνει αποδοχή επιχορήγησης ποσού 23.714,37 € από κατανομή φόρου ζύθου, θα γίνει ανάθεση των γενικών υπηρεσιών «Συντήρηση & επισκευή οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου Αλμυρού», μετά από διαπραγμάτευση, αλλά και αποδοχή και έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού περιόδου 2016 – 2017.

Τέλος, το σώμα θα εγκρίνει τον κανονισμό λειτουργίας καθαριότητας και προστασίας περιβάλλοντος Δήμου Αλμυρού, κοινόχρηστων χώρων και του Δημοτικού Ωδείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.