Συγκέντρωση συνταξιούχων την Πέμπτη στην Πλ. Ελευθερίας

φωτο αρχείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα και κατεβαίνουν σε κοινό αγώνα με τα σωματεία εργατών, αγροτών, γυναικών και νεολαίας.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας διαμαρτύρονται για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι συνταξιούχοι με τις χαμηλές συντάξεις τους, τη μεγάλη ακρίβεια στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τους υπέρογκους φόρους, τους καθημερινούς θανάτους με την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. Παράλληλα καταδικάζουν την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία και εκφράζουν την οργή τους για τα ψίχουλα, όπως σημειώνουν που έδωσε η κυβέρνηση τα Χριστούγεννα σε ορισμένους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ μοιράζει εκατομμύρια σε κλινικάρχες, σε μεγαλοκαναλάρχες, σε τράπεζες.
Οι συνταξιούχοι ζητούν προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών, δημιουργία ΜΕΘ, και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη, με αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, με ταυτόχρονη μείωση των τιμών στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.