Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στο δημαρχείο Αλμυρού

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αλμυρού, την ώρα που πραγματοποιούνταν το δημοτικό συμβούλιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού-Σούρπης, απαιτώντας όπως αναφέρεται σε σχετικό υπόμνημα. την άμεση αποζημίωση στο 100% για τους πληγέντες αγρότες της περιοχής, την άμεση αποκατάσταση του αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου και την κατασκευή σύγχρονων αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων.
Όπως τονίζεται συγκεκριμένα, «σήμερα, 30/09/2020 ο σύλλογός μας πραγματοποίησε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αλμυρού την ώρα που πραγματοποιούνταν το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτώντας την άμεση αποζημίωση στο 100% για τους πληγέντες αγρότες της περιοχής μας, την άμεση αποκατάσταση του αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου και την κατασκευή σύγχρονων αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων. Δεν δεχόμαστε την ώρα που η τεχνολογία και η επιστήμη έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό η κυβέρνηση, η περιφέρεια και ο δήμος να κατηγορούν « τον κακό καιρό». Συνεχίζουμε τον αγώνας μας και καλούμε τους συναδέλφους, να συσπειρωθούν στον Αγροτικό Σύλλογο ώστε οργανωμένα να παλέψουμε τα δίκαια αιτήματά μας.
Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Δημοτικής Αρχής που με πρόφαση την πανδημία δεν δέχτηκε τον έναν εκπρόσωπο του συλλόγου μας, που θα τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας, για να τοποθετηθεί και να καταθέσει υπόμνημα με τα αιτήματά μας, την ίδια ώρα που καλεί τους μαθητές, που τελούν υπό κατάληψη να μπουν και να κάνουν μάθημα σε τάξεις των 25 και παραπάνω μαθητών».