Συναυλία αλληλεγγύης για την αποκατάσταση ζημιών στο Ίδρυμα Αγγελίνη Χατζηνίκου

Απο παλαιότερη εκδήλωση

Άκρως επιτυχημένο ήταν και αυτό το καλοκαίρι για το Ίδρυμα Αγγελίνης Χατζηνίκου στο Χόρτο Πηλίου, που φιλοξένησε μοναδικές συναυλίες, προσωπικότητες της μουσικής και καθηγητές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Τα δημοφιλή χορωδιακά σεμινάρια, οι συναντήσεις και ανταλλαγές νέων σπουδαστών μουσικής αλλά και νέες εμφανίσεις καλλιτεχνών είναι πλέον θεσμός. Παρόλα αυτά η διπλή κακοκαιρία έφερε τους ανθρώπους του Ιδρύματος με προβλήματα και ζημιές με αποτέλεσμα η ανάγκη να προχωρήσουν σε μεγαλύτερης κλίμακας επισκευές είναι πια επιτακτική.
ΤοΊδρυμαέχει απευθυνθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και ασκεί πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στις βασικές υποδομές του χωριού.
Ήδη, όπως κάνει γνωστό, έχουν προσφερθεί καλλιτέχνες και ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό να διοργανώσουν συναυλίες και εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος ώστε να ξεκινήσει η επισκευή της αίθουσας Χατζηνίκου και του θεάτρου στο Χόρτο. Η πρώτη συναυλία αυτής της εκστρατείας, θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2023, 20:30.
Στόχος είναι η συγκέντρωση 35.000€ ώστε μέσα στο 2023 να ξεκινήσουν οι εργασίες στην αίθουσα Γιώργος Χατζηνίκος και στο Υπαίθριο Θέατρο.
Ο λογαριασμός του ιδρύματος για δωρεές είναι: Επωνυμία: Ίδρυμα Αγγελίνης Χατζηνίκου
Αριθμός Λογαριασμού: 3110020133000-0 , IBAN: GR5309101100003110020133000
SWIFT/BIC: STTKGR22 , Τράπεζα Θεσσαλίας , Αιτιολογία: HortoFundraising

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.