Τεχνικές – ασφαλτικές εργασίες και εργασίες νέας διαγράμμισης

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Νοτίου Πηλίου

Τεχνικές – ασφαλτικές εργασίες και εργασίες νέας διαγράμμισης, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Νοτίου Πηλίου, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Βελεστίνο, το Ελευθεροχώρι, το Αερινό και τα Κανάλια, είναι στο πλαίσιο της εργολαβίας «Άμεση αποκατάσταση ζημιών προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Δήμος Ρήγα Φεραίου)», συνολικού προϋπολογισμού 1.240.000€, ενώ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Αργαλαστή και στον Λαύκο, εντάσσονται στην εργολαβία «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕΜΣ», προϋπολογισμού 1.800.000€.

Με αυτό τον τρόπο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποιεί αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, κατοίκων και φορέων, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ασφαλτικές εργασίες και η αποκατάσταση ζημιών σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο και συνεχίζονται καθημερινά από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Σε απόλυτη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με τις ασφαλτικές και τεχνικές εργασίες, τις εργασίες διαγράμμισης, την τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων σήμανσης, να συνεχίζονται καθημερινά σε τμήματα του οδικού μας δικτύου και όπου κρίνονται απαραίτητες να γίνουν, σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.