Θ. Τακούδης: Ίσως βροχές και σήμερα στο νομό, βελτιώνεται ο καιρός απ΄ την Παρασκευή

Εναρμονισμένος ο καιρός με το φθινόπωρο που διανύουμε

Πιο κοντά θα είναι ο καιρός αυτή την εβδομάδα στην εποχή που διανύουμε, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος ανέφερε τις προγνώσεις του μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ.
Όπως ανέφερε, σήμερα Τετάρτη ίσως σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές κυρίως στις ανατολικές περιοχές της Μαγνησίας και στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα κατέβουν και μέχρι το Σάββατο, οι μέγιστες τιμές θα κινούνται μεταξύ 24 και 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες θα είναι από 18 έως και 19 βαθμούς.
Την ίδια στιγμή και μέχρι την Παρασκευή θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, που θα φτάνουν στα 5 και στα 6 μποφόρ και θα κρατήσουν και τη θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Οι άνεμοι όμως εξασθενούν από την Πέμπτη και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή καταγράφεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να δείχνει 27-28 βαθμούς Κελσίου.
Από την Πέμπτη θα σημειωθεί η βελτίωση του καιρού, αν και το πρωί της ημέρας πιθανώς να υπάρξουν κάποιες βροχές σε Πήλιο και Σποράδες, όμως όσο περνά η μέρα αυτές θα εξασθενούν και από την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος. Σύμφωνα τέλος με τον κ. Τακούδη, οι βροχές που θα σημειωθούν θα είναι ασθενείς και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.