Θλίψη στον Αλμυρό- «Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Τσιγκόπουλος

dav
Ήταν διπλωματικός υπάλληλος στο Υπουργείο Εξωτερικών

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Τσιγκόπουλου, διπλωματικού υπαλλήλου εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του. Ο Χρήστος Τσιγκόπουλος κατάγονταν από τον Αλμυρό, με τους φίλους του και παλιούς του συμμαθητές να μην μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του διπλωματικού υπαλλήλου Χρήστου Τσιγκόπουλου, Συμβούλου Πρεσβείας Α΄. Ο Χρήστος Τσιγκόπουλος εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 2002. Υπηρέτησε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Τζακάρτα, τη Ρώμη, το Βατικανό και τις Βρυξέλλες.  Υπήρξε ένας εξαίρετος διπλωμάτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διπλωματικής του σταδιοδρομίας διακρίθηκε για την εργατικότητα, την προσήνεια και τον επαγγελματισμό του.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και οι συνάδελφοί του εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ο κ. Δημήτρης Τσούτσας έκανε γνωστή την είδηση του χαμού του Χρήστου Τσιγκόπουλου με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας «έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και ο Χρήστος! Ο Χρήστος Τσιγκόπουλος, συμμαθητής, φίλος,  απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αλμυρού του 1987. Πτυχιούχος Νομικής Αθηνών, έκανε καριέρα στο Διπλωματικό Σώμα. Λάτρευε τη μουσική και τα ταξίδια. Πήγε να συναντήσει τον Δημήτρη, το Χρήστο, τον Θανάση, τον Γιάννη, τον Ηλία, την Κάτια… Καλό ταξίδι φίλε!!! Λιγοστεύουμε γαμώτο…».

dav

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.