Υπερψηφίστηκε η αίτηση υδροδότησης της επένδυσης στα Καλά Νερά

“Έχασε τον έλεγχο της ομάδας του” αναφέρει ο Μιλ. Παπαδημητρίου για τον Μιχ. Μιτζικό

Το πράσινο φως δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Πηλίου για έγκριση της αίτησης υδροδότησης στην επένδυση που σχεδιάζεται στα Καλά Νερά, μετά από μία γεμάτη ταραχές συνεδρίαση, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας Νοτίου Πηλίου. Μάλιστα, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Δήμαρχος έχασε τον έλεγχο της ομάδας του, καθώς εν τέλει ψήφισε την πρόταση της μειοψηφίας, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μιτζικός έχει στραφεί κατά της επένδυσης, διεκδικώντας την ιδιοκτησία του ακινήτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Ν. Πηλίου υπήρξε έντονη αντίδραση από τη μείζονα μειοψηφία του δήμου Νοτίου Πηλίου για τις πρακτικές και τους χειρισμούς που ακολουθεί η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Μιτζικός , απέναντι στην επένδυση που πραγματοποιείται στα Καλά Νερά .

Η άρνηση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής να αγνοεί εδώ και μήνες την αίτηση υδροδότησης των επενδυτών αλλά και όλη την αντιπαράθεση μαζί τους που έχει δημιουργήσει ο κ Μιτζικός , όξυνε τα πνεύματα κατά τη συνεδρίαση .

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδης κατηγόρησε το δήμαρχο για την απαράδεκτη τακτική του απέναντι στην επένδυση που σήμερα πραγματοποιείται στα Καλά Νερά . Μια τουριστική επένδυση μεγάλης σημασίας για το Δήμο Νοτίου Πηλίου . Κατηγόρησε το δήμαρχο για καταστροφική πολιτική, όσον αφορά την ανάπτυξη του δήμου σε μια σειρά θεμάτων, όπως η συγκεκριμένη επένδυση , η επένδυση της νησίδας «Αλατάς» , ο βιολογικός καθαρισμός Καλών Νερών, τα λιμάνια σε Πλατανιά και Αγία Κυριακή .

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση ο κ. Παπαδημητρίου κάλεσε τον Δήμαρχο αντί να δημιουργεί εμπόδια και κωλυσιεργίες στα σημαντικά θέματα ανάπτυξης , και να ασχολείται καθημερινά με ρουσφέτια και μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις τύπου «Μαυρογιαλούρου», να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του.

Στη συνέχεια κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων , θέτοντας εκτός ημερησίας διάταξης θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για λήψη απόφασης υδροδότησης της επένδυσης .

Στην ψηφοφορία για το αν θα συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης, το σύνολο των μειοψηφιών ψήφισαν θετικά και συντάχτηκαν με αυτή την πρόταση .

“Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους . Ο Δήμαρχος διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο καλώντας την ομάδα πλειοψηφίας σε διπλανή αίθουσα για συνεννοήσεις επί του θέματος που τέθηκε . Φωνές κραυγές κι πανικός για περίπου μια ώρα από τη μεριά του δημάρχου δεν μπόρεσαν να πείσουν την ομάδα πλειοψηφίας να ακολουθήσει την παραλογία του στο θέμα αυτό”, σημειώνεται από την Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Νοτίου Πηλίου .

Μετά από μια ώρα διακοπή της συνεδρίασης και με έντονη δυσαρέσκεια η ομάδα πλειοψηφίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, και ο δήμαρχος προσήλθαν στη συνεδρίαση και με πλήρη διαφοροποίηση των αρχικών προτάσεων του δημάρχου κ Μιτζικού και του αντιδημάρχου κ Διανέλλου Απόστολου , μη μπορώντας να ελέγξουν την ομάδα τους , προσχώρησαν στην άποψη της μειοψηφίας και ψήφισαν τελικά την πρότασή της .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.