Υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Νοτίου Πηλίου ο Μιλτιάδης Παπαδημητρίου

Έγινε εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού " Νέα αρχή για τον τόπο μας"

Σε εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 28 Απριλίου στην Αργαλαστή στην αίθουσα του ΚΕΓΕ παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδη ως υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο Νοτίου Πηλίου. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε το όνομα της παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο στις εκλογές του Οκτώβρη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας” καθώς και το έμβλημα του συνδυασμού, το οποίο απεικονίζει το χάρτη του Νοτίου Πηλίου προστατευμένο από δυο χέρια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου προσδοκώντας και στηρίζοντας την νέα αυτόδιοικητική παράταξη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας ” και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδη. Χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Μεσαλούρης Ιωάννης Λογιστής –Φοροτεχνικός από την Αργαλαστή, καθώς και ο κύριος Ζουρμπατζής Απόστολος συνταξιούχος από την Πρόπαν Αφετών.
Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο κύριος Επιδέξιος Χρήστος Δημοτικός Σύμβουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη πορεία του κυρίου Παπαδημητρίου στη τοπική αυτοδιοίκηση, στους κοινούς τους αγώνες την τελευταία τετραετία που βρίσκονται στην ίδια παράταξη και αναφέρθηκε κυρίως στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του υποψήφιου δημάρχου, την εντιμότητα και τη ανθρωπιά που τον διακρίνει καθώς και στις ικανότητες του για να πάει το Δήμο Νοτίου Πηλίου και τους δημότες του ένα βήμα μπροστά, κατά την ερχόμενη τετραετία.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, τονίζοντας πως η υποψηφιότητα του και η δυναμική της πηγάζει από τους συναγωνιστές του στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και από όλους τους συνδημότες, που με την παρουσία τους του δίνουν δύναμη για τον αγώνα με στόχο την νίκη της παράταξης αλλά και των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας βουλευτής και κανένα πολιτικό γραφείο δεν βρίσκεται πίσω από την παράταξη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας” αλλά ούτε και από τον ίδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρει …βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη θέση γιατί το επιλέξατε εσείς , οι συνάδελφοι μου, οι συναγωνιστές μου , οι συντοπίτες μου ….Στη συνέχεια έγινε αναφορά στη απερχόμενη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στο απερχόμενο δήμαρχο κ. Μιτζικό, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο πείραμα του εισαγόμενου δημάρχου απέτυχε, καθώς η ζωή στον τόπο υποβαθμίστηκε σε επίπεδο υποδομών, προγραμματισμού, επιχειρηματικότητας, τουριστικής προβολής, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Την αποτυχία του κυρίου Μιτζικού την επιβεβαιώνουν τα ίδια τα στελέχη της ομάδας του που ομαδικά τον έχουν εγκαταλείψει και αρνούνται τη συμπόρευση μαζί του.
Ο κύριος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες του Δήμου και υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της παράταξης του για την νέα περίοδο θα είναι τα μέτρα στήριξης των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, αλλά και η δημιουργία κινήτρων από την μεριά του δήμου για την διαμονή νέων νοικοκυριών στα όρια του δήμου.
Κλείνοντας κάλεσε σε συστράτευση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις το δήμου να πλαισιώσουν την νέα παράταξη και μαζί να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα της για την νέα τετραετία και όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη και μια νέα αρχή για τον τόπο μας στις εκλογές του Οκτώβρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.